Diensten

Diensten robertblom.nl

Marconet is een eigenzinnig bureau voor merkontwikkeling. Sturen op online resultaat, dat is ons ding. Want internet staat nooit uit, en iedereen is non-stop met iedereen verbonden. Met 20 jaar ervaring helpen we organisaties in beeld te zijn – en te blijven.

De consument is digitaal verwend. Content moet relevant zijn. Innovatief. Visueel prikkelend. Voor een impactvolle customer experience moet je goed weten wat er speelt bij je doelgroep en hoe je nieuwe technologie succesvol inzet. Dus onderzoeken we hoe de consument van nu in de wereld staat. En ontwerpen we strategieën en concepten met de inzichten die dat oplevert. Het vormt de basis voor alles wat wij doen zoals:

Website ontwikkeling
Marketingcommunicatie
Growth Hacking
Interim Management

Trefwoorden: no-nonsense online marketing, corporate- en e-commerce websites of web-applicaties, sprankelende content-gericht op conversie, effectieve social media campagnes, website optimalisatie die scoort.

Stuk voor stuk ontwikkeld om resultaat te behalen. Marconet helpt je om jouw boodschap onder de aandacht van je doelgroep te brengen – en te houden. Als je niet roept wordt je immers niet gehoord en: zonder afzet geen omzet. Van denken naar doen: Marconet werkt efficiënt en bovendien hebben wij geen eindeloze concepting-sessies nodig om je aan een pakkende presentatie te helpen…

Voor communicatie met impact kies je Marconet.

Marconet B.V.
Postbus 380, 1250 AJ Laren

Voor dringende zaken, neem contact op via support@marconet.nl

KVK: 32121667
BTW: NL817612178B01

Marconet